responsive website templates

STANDARDI I INDUSTRIS
VIDEO REKLAMA

RREZIKONI BIZNESIN TUAJ N TO MAX

INDUSTRY STANDARD

Aktiviteti ynë kryesor është hartimi dhe zbatimi i programeve të integruara të komunikimit të korporatave dhe produkteve me shërbime të specializuara për çështje strategjike.

Me 26 vjet përvojë në televizion, pamja Cine ofron zgjidhje të plotë në qendër të vëmendjes televizive për bizneset që duan të kenë marketing me cilësi të lartë dhe mjete të komunikimit të konsumatorit me konsumatorët.

Ne jemi një ndërmarrje që ofron zgjidhje të plotë për nevojat unike të çdo biznesi në fushën e komunikimit.

Video Marketing Rruga juaj

Duke shpërthyer me ide tërheqëse të përmbajtjes.
Më shumë se 20 gjuhë.
Filloni menjëherë videon më tërheqëse, duke përfshirë:

Marketing Videos
Promo Videos
Video Ads
Social Media Videos
Facebook & Instagram Stories
YouTube Ads
Product Videos
Explainer Videos
Event Ads
Intro Videos
Reklamat televizive

Ne ofrojmë zgjidhje të plotë për nevojat unike të çdo biznesi në fushën e komunikimit.

Ne kombinojmë teknologjinë moderne me kanale të shumta komunikimi, me njerëzit e duhur që të jenë në gjendje t'u japin vlerë maksimale shërbimeve që ne u ofrojmë klientëve tanë.

1

Strategjia e zhvillimit

Në CINEVIEW besojmë se avantazhi më i mirë konkurrues i një biznesi është marka e fortë. Ne ofrojmë një paketë të plotë strategjike të analizës së tregut, monitorimin e tendencave sociale dhe hulumtimin e tregut.

2

Komunikim i fortë

Ne besojmë në reklama të forta dhe ide që i shtyjnë njerëzit të mendojnë dhe të ndjehen ndryshe.
Idetë për të cilat njerëzit flasin.

3

Përkushtuar për secilin prej klientëve tanë

Ne jemi të përkushtuar për secilin prej klientëve tanë dhe përqendrohemi në krijimin e përvojave të personalizuara nga konsumatorët me kriteret tona të suksesshme të "recetave".

Clientdo klient është unik.
Do produkt është unik.

Ne krijojmë zgjidhje komunikimi duke studiuar dhe shikuar çdo detaj për ta bërë çdo reklamë tënde video vërtet tërheqëse.

Ne e rritim markën tuaj

Pas gjithë suksesit tonë është një grup njerëzish me përvojë.
Puna në shabllon të gatshëm? Jo faleminderit!

EDO PRODUKTI ISSHTI I VETE

Mendimi strategjik, perceptimi krijues dhe pasioni për temën tonë.
Ekipi krijues i cineview përbëhet nga shpirt krijues dhe energji shumë pozitive.

EDO DETAJE SSHT S sinjalizuese

Skenare të zgjuara, fjalë që tërheqin dhe prekin publikun pozitivisht.
Ne kujdesemi për çdo detaj në mënyrë që secila prej reklamave tuaja në TV të jetë e veçantë.

SIGURINE

Në secilin klient ne ofrojmë një orar të porositjes online me 99% në dorëzimin në kohë.
Ne ofrojmë shërbime të shprehura për dërgesat në vend pa humbur cilësinë.

Winningmimi fitues për Fabrika e cookies me VIOLANTA PITIRON.

Ne krenohemi me cilësinë e produkteve tona, na u dha Medalja më e Mirë e Fillimit gjatë vitit 2018 për Cookies Piturus nga Konferenca e 18-të e Shitjeve e SHQYRTIMIT T B BIZNESIT.

CINEVIEW SHOWCASE

Produkte video për çdo nevojë.

Mobirise

Videoja e produkteve kinematike

Spote reklamimi të një cilësie të lartë kinemaje për produkte ose shërbime.

Mobirise

Duke ofruar video

Dritat grafike. Ideale për oferta, dyqan, zbritje, etj.

Mobirise

Instore video

Zgjidhje e shkëlqyeshme për bizneset dhe dyqanet që duan të promovojnë produkte, shërbime dhe oferta brenda hapësirës së tyre.

Mobirise

Video e industrisë

Spote të korporatave Ideale për prezantimin e ndërmarrjes, hapësirave të mëdha, shërbimeve, industrive, etj.

PLAY >>

Pako me reklama të video për zinxhirët e supermarketeve

PLAY>>
Trego ofertat e tua më të mira se kurrë!

Pas asgjë "të thjeshtë"
ka nevojë për një ekip të organizuar!

Gati për biznes

1

Deri në 8 SPOT OFERTA MUAJ

Gama e plotë deri në 8 pika në muaj.
Mbuloni çfarëdo që të jenë nevojat tuaja.

2

PUBLIKIME TUL SHUM = VLERA P MONR PARA

Versione të shumta të të njëjtit vend nga 6 deri në 2 produkte për performancën maksimale dhe vlerën e parave në kohën kryesore.

3

CINEMATIC INTRO'S

Paraqitje kinematike ose grafike.
Ne studiojmë dhe hartojmë prezantime të jashtëzakonshme me aktorë dhe skenare inteligjente ose me një mjedis grafik.

4

Grafika me cilësi të lartë

Mjedisi grafik me cilësi të lartë dhe estetik.
Animacion i shkëlqyeshëm, ekran i ndritshëm! Ne kujdesemi për çdo detaj të vogël në mjedisin grafik.

Mobirise

Filloni me një ofertë speciale!

Ju nuk paguani tani. Ju paguani kur dorëzoni videon

€99 $190

Klientët

Kompanitë e larta i kanë besuar komunikimit
në cineview

Mobirise

FORMA E KONTAKTIT

Ne do të jemi të lumtur të diskutojmë me ju

adresat

37 Athimou gazi, Larissa, Greece.
Atom 8, Blagoevrad, Bulgaria.

Kontakti me telefon dhe email

Email: cineview.gr@gmail.com
Phone:
+30 2414001612 
+30 2410614462